Bericht

Tegels eruit, groen erin! - meld je snel aan

Geplaatst op 13 april 2022, 18:17 uur
Illustration

Deze week is de week van de groene tuin. Wil jij ook tegels in je tuin vervangen door groen maar weet je nog niet precies hoe het groen aan te pakken? Kun je misschien een professioneel tuinadvies en beplantingsplan gebruiken? Gezonde tuinaarde, tuintips en inspiratie, misschien zelfs een boompje? Meld je dan aan via tegelseruit.nl/aanmelden.

Zonder kosten
Deelname is volledig gratis en verplicht je tot niets. In verschillende Amsterdamse gebieden stellen de gemeente en woningcorporaties een budget beschikbaar voor het onttegelen en vergroenen van private tuinen. Waarom wordt dat vergoed? Omdat het klimaatbestendig, sociaal en ecologisch inrichten voor iedereen in de stad belangrijk is. Dat maakt de stad niet alleen gezonder en prettiger om te leven maar scheelt de gemeenschap ook in kosten.

Doe mee
Of je nu bewoner bent, bedrijf, huurder of school, iedereen kan meedoen. Het bewonersinitiatief heeft in Amsterdam al meer dan 250 tuinen bezocht, professioneel geadviseerd en geholpen. Na advies en hulp van Tegels eruit, groen erin! kun je gegarandeerd starten met het vergroenen van je tuin.

Op = op
We kunnen nog tuinen helpen in:
    Oud Zuid (samenwerking met GroeneBuurten)
    West
    Centrum
    Tuindorp Oostzaan (alleen Ymere en Stadgenoot huurders),
    Geuzenveld, Slotermeer en Sloterdijken

Zie hieronder op de kaart. Meld je op tijd aan want het aanbod is beperkt. Je kunt je aanmelden via www.tegelseruit.nl/aanmelden

Illustration
 
Deel dit: