Aangeboden dienst

Tuinhulp of -advies in Oud Zuid of de Zuidas

Ben je de gelukkige bezitter van een tuin, maar is deze niet zo mooi groen als je zou willen? En woon je in Oud Zuid of de Zuidas? Dan kan GroeneBuurten je hierbij misschien helpen. Wij hebben namelijk verschillende teams van vrijwilligers om bewoners te adviseren of klusjes in de tuin te doen.

Tuincoaches
Eén team van vrijwilligers kan advies geven over de inrichting of de begroeiing van (gevel)tuin of balkon. Twijfel je bijvoorbeeld welke planten geschikt zijn voor jouw tuin om deze vlinder- of onderhoudsvriendelijk te maken? Wil je de tuin meer klimaatbestendig inrichten? Zij komen bij je thuis en denken ter plekke met je mee.

Het Tuinteam
Het andere team verricht werk in de tuin voor senioren of mensen met een fysieke beperking die geen tuinman kunnen betalen. De vrijwilligers kunnen helpen met het onderhoud of klusjes in een (gevel)tuin. Onkruid wieden, snoeien of een perk beplantingsklaar maken, het hoort allemaal tot de mogelijkheden. Zij komen als dat nodig is met een aantal mensen samen, zodat het werk dan snel gedaan is.

Ook als je het leuk lijkt om zelf deel te nemen als vrijwilliger aan één van de teams, meld je dan aan. Je bent van harte welkom.

Foto