Activiteit

Workshopserie Natuurlijk en Off-grid Bouwen - VOL!!!

zondag 4 april 2021   |   10:00 - 16:30 uur   |   stadsboerderij osdorp

Heb jij plannen voor of droom jij van zelfvoorzienend leven in je zelfgebouwde huis gebouwd van natuurlijke materialen? Dan is deze 6-delige workshop serie dé manier voor jou om kennis te maken met de belangrijkste concepten en theorieën. En om meteen praktijkervaring op te doen zodat je kunt ervaren dat iedereen zijn of haar eigen huis kan bouwen. We doen dit vanuit het perspectief van “deep ecology” en gebruik makend van goedkope, simpele en laag technologische oplossingen die iedereen zelf kan maken. Tijdens de workshop serie experimenteren we bovendien met het summum van natuurlijk bouwen: het planten en sculpturen van een levend huis bestaand uit levende bomen.

Naast de 6 workshops is er ook nog een inspiratie excursie langs twee natuurlijk en off-grid woningen in Amsterdam waar de bewoners vertellen over hun ervaringen. Daarnaast bieden we een facultatieve workshop introductie Permacultuur – zelfvoorzienende landbouw aan. Deelnemers kunnen ook gratis deelnemen aan 6 “LevendHuis-talks” waarin verder gedeeld en geleerd wordt over het concept van een Levend Huis.

Kosten toelichting
De workshop kost 200 euro per persoon voor 6 workshops, 1 excursie, 6 Levend Huis Talks en nog eens 250 euro per persoon aan materiaalkosten om te kunnen oefenen
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Datum zo 4 april 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@peterplank.nl


Maximum aantal deelnemers: 6