Activiteit

De Tuinen van Westerpark doen mee met de Landelijke Opschoondag 20 maart

zaterdag 20 maart 2021   |   11:00 - 13:00 uur   |   Westerpark

Beste groenliefhebbers,

Ga je regelmatig de deur uit voor gezonde beweging en een frisse neus? Kom dan zaterdag 20 maart op gepaste afstand een uurtje helpen. Maak er samen met ons - en rekening houdend met corona - een opschoon-ommetje van. Op  zaterdag 20 maart doen wij namelijk ook mee met de Landelijke Opschoondag. 

Hoe werkt het?

We gaan in drie rondes om 11.00, 12.00 en 13.00 uur aan de slag, in de wijde omgeving van onze mooie tuinparken. Je kunt kiezen in welk tijdslot je wilt beginnen. Wij zorgen voor opruimmateriaal. Het doel is een zwerfafvalvrij park en omgeving. Na afloop is er een attentie.

We verzamelen vanaf 11.00 bij de nieuwe (hoera!) poort van Volkstuin Sloterdijkermeer aan de zijde van de Haarlemmerweg (vlakbij de bouwplaats in het voormalige ING gebouw). Samen steken we - in tweetallen of alleen-  de handen uit de mouwen om de buurt schoon te maken. Er ligt veel zwerfafval, dat gaan we met elkaar opruimen. Doe je mee? 

Geef je svp van tevoren op.

Om drukte te voorkomen, willen we je vragen je van tevoren op te geven. Wil dan direct ook een tijdslot aangeven. Mail naar info@detuinenvanwesterpark - zet in hte onderwerp; opschoondag 20 maart.  Uiterlijk donderdag 18  maart aanmelden, dank.

Graag tot ziens op 20 maart. Samen houden we De Tuinen van Westerpark schoon! Meer informatie over de landeljke schoonmaakdag zie hier: https://www.supportervanschoon.nl/

Hartelijke groeten,

Barbara Groeneveld en Iris Poels
Namens de activiteiten commissie De Tuinen van Westerpark

De Tuinen van Westerpark is een initiatief van de volkstuinverenigingen Nut & Genoegen en Sloterdijkermeer in Amsterdam West. Het bijzondere, natuurrijke karakter is erkend met (internationale) keurmerken. Er worden activiteiten georganiseerd gericht op tuinieren en natuurbeleving voor tuinders, buurt- en andere stadsbewoners. Van 1 maart tot 1 november staan de poorten overdag open. Kom wandelen op de paden, geniet van de rust in de natuur en doe mee met de activiteiten. Nut & Genoegen: Sloterdijkerweg 22 / Sloterdijkermeer: Sloterdijkerweg 20 / 1014 CB Amsterdam  - info@detuinenvanwesterpark.nl      

Meld je aan

Kosten
Gratis
Datum za 20 maart 2021
Andere locatie
We verzamelen bij de nieuwe (hoera!) poort van Volkstuin Sloterdijkermeer aan de zijde van de Haarlemmerweg (vlakbij de bouwplaats in het voormalige ING gebouw).
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 30

Meld je aan