Activiteit

Tuinieren in de Tropen: De Bonen Editie

woensdag 12 mei 2021   |   16:00 - 18:00 uur   |   Tropentuin achter het KIT...

Beste groenliefhebbers, 


Op 12 mei is het zo ver: Tuinieren in de Tropen. In samenwerking met het KIT (Koninklijk Instituut Tropen) en het SDG House, hebben wij van De Gezonde Stad in 2018 een buurtmoestuin opgericht. Samen met buurtbewoners, werknemers en de huurders van het KIT steken we hier onze handen uit de mouwen. Tuinieren in de Tropen is een terugkerend event waarbij we met zijn allen grote klussen in de Tropentuin gaan klaren en tegelijkertijd de tuin open te stellen voor iedereen!


Op woensdag 12 mei van 16:00 tot 18:00 staat er iets heel spannends te gebeuren. Op die dag zullen wij namelijk onze bonenbakken gaan inzaaien. Dit zijn niet zomaar bonen, maar zeldzame bonensoorten die wij met zijn allen elk jaar proberen te vermeerderen en ook deze keer hebben we jouw hulp nodig! Wil je ook bijdragen aan onze bonenbeweging? Meld je dan aan voor deze speciale dag via deze link en steek op woensdag 12 mei je handen uit de mouwen!


Op de dag zelf zullen wij van De Gezonde Stad aanwezig zijn om je wegwijs te maken in de wondere wereld van bonen. Er zal gezorgd worden voor wat te eten en drinken. Heb je ook nog een leuke kamerplant thuis? Kom dan een van je stekjes ruilen in onze prachtige stek-o-theek!


Groene groeten, 

De Gezonde Stad

Kosten
Gratis
Datum wo 12 mei 2021
Locatie
Tropentuin achter het KIT (Koninklijk Instituut Tropen)
Mauritskade 63, Amsterdam
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
noa@degezondestad.org