Activiteit

#wijzijnderegeneratie Top

zo 6 jun 2021 - zo 6 jun 2021   |   10:00 - 19:00 uur   |   Stadsboerderij Osdorp, Mijn...

Het programma van de #wijzijnderegeneratie Top is rond! Ook voor de (buurt)groenliefhebbers in Amsterdam is er een breed palet aan educatie-, belevings- en inspiratieactiviteiten (zowel offline als online). Koop nog last-minute je ticket voor slechts €3,80 om er bij te zijn! Stap in de wondere wereld van regeneratie en leer hoe je (verder) in harmonie kan leven met moeder Aarde en je medemens! Voor bedrijven en organisaties zijn er mogelijkheden om sponsor of partner te worden. Voor meer informatie mail naar info@regeneratie.org. 

--------

Op 5 juni 2021 lanceren de Verenigde Naties het Decennium van Ecosysteem Restauratie (2021-2030). Dit is hét decennium waarin wij de degradatie van ecosystemen moeten stoppen, onze ecosystemen regenereren en daarmee ook de relatie tussen mensen natuur herstellen. Succes hangt van ons allemaal af. 

Daarom organiseren wij de #wijzijnderegeneratie Top op 4, 5 en 6 juni. Met de #wijzijnderegeneratie Top zetten we je in je kracht om een positief verschil te maken voor onze planeet en markeren hiermee de start van het Decennium. Een ecosysteem regenereren kan op elke schaal (van balkon tot boerderij), waarbij we ook het sociale aspect niet mogen vergeten (verbinding, diversiteit & gelijkwaardigheid).

De driedaagse online en offline Top zit boordevol workshops, panels, werksessies, excursies en netwerkmomenten. Je krijgt niet alleen inspiratie door de verhalen van zij die het regeneratieve pad al langer bewandelen, maar juist ook handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een wormenhotel maakt, hoe sociocratie werkt en hoe je het kan toepassen binnen je eigen organisatie, of hoe je je eigen regeneratieve onderneming kan opzetten.

#wijzijnderegeneratie

Kosten toelichting
€3,80 (inclusief donatie aan een regeneratief project)
Gestart op
zo 6 juni 2021
Locatie
Stadsboerderij Osdorp, Mijn Stadstuin en online
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@regeneratie.org