Activiteit

Radiatorfolie knippen bij Sunday Sounds

Maandelijks: elke Eerste Zondag , 12:00 - 17:00 uur
Illustration

Baal je van je hoge energierekening? Maak je je zorgen over de oorlog in Oekraine of klimaatverandering?
Of het nu je hoge energierekening is, de oorlog in Oekraine, of klimaatverandering, er zijn genoeg redenen om aan de slag te gaan om gas te besparen. Kom langs bij het zomerprogramma Sunday Sounds in Tolhuistuin om gratis radiatorfolie te knippen.

Waarom radiatorfolie?
Radiatoren stralen niet alleen warmte uit naar de kamer, maar ook naar de muur. Veel warmte verdwijnt op deze manier onbenut naar de muur waardoor men meer gaat stoken. Dit kost weer meer energie. TONZON is de uitvinder van een type radiatorfolie die achterop de radiator zelf kan worden geplakt. Als de radiatorfolie is aangebracht met dubbelzijdige tape of met supermagneetjes, zal de warmte niet meer verdwijnen richting de muur, en hierdoor bespaar je flink wat energie.
Heb je radiatorfolie nodig voor besparing in je huis, je school, je voetbalclub of je kantoor? Meet je radiator op en kom langs om gratis radiatorfolie te komen knippen (zolang de voorraad strekt). De eerste keer radiatorfolie knippen is op zondagmiddag 1 mei.

FIXbrigade
Wil je aan de slag met energiebesparing in je huis, maar je hebt niet genoeg geld? Maak een afspraak met de nieuwe FIXbrigade in Amsterdam-Noord. De FIXbrigade komt langs voor tips en maatregelen, zoals isolatie, inregelen van je CV of een infraroodscan.

Duurzame banenmarkt
Zoek je een leuke nieuwe baan? De komende tijd is er veel technisch personeel nodig. Meld je aan voor de duurzame banenmarkt via 02025 en ga aan de slag voor de toekomst.

Kosten
Gratis

Gestart op zo 1 mei 2022. Eindigt zo 2 oktober 2022
Deel dit: