Activiteit

Jij Maakt de Stad Gezond

dinsdag 28 juni 2022 , 16:30 - 19:30 uur
Illustration

Tijdens Jij Maakt de Stad Gezond maken we samen een gezond diner met lokale producten uit de tuin van Stadsboerderij Osdorp en uit de buurt. Je kunt je inschrijven voor verschillende workshops, of je schuift gezellig later aan bij het diner! Inloop vanaf 16.00 en de workshops starten om 16.30 uur. Voor de laatkomers, is er ook een workshop om 17.45 uur.

De workshops:

  • Broodbakken workshop (max. 10 deelnemers) - onder begeleiding van Sannaa leer je 'from scratch' een lekker voedzaam brood maken en bakken.
  • Tajine workshop (max. 8 deelnemers) - onder begeleiding van chef Nafissa leer je de beste tajine maken.
  • Salade workshop met kruidenboter (max. 7 deelnemers) - Esther geeft je een rondleiding door de kruidentuin van Stadsboerderij Osdorp, en ondertussen plukken jullie sla, kruiden en bloemen voor een heerlijke salade en kruidenboter.
  • Kruidenthee workshop (max. 8 personen) - City plotter Eva weet alles van kruiden en hoe je daar de lekkerste thee van kunt zetten. Ze legt er alles over uit, en samen maken jullie potjes thee om te delen.

Na de workshops gaan we met z'n allen aan tafel, en genieten we van de zelfgemaakte gerechten, met op de achtergrond de zomerse tunes van de gitarist.

Hartstikke leuk als je erbij bent! Hier vind je de link voor het inschrijven, wij vragen hiervoor een kleine toegangsprijs van 5 euro per persoon. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol!

Tot 28 juni bij Stadsboerderij Osdorp :)

Kosten toelichting
€5 p.p.
Deel dit: