Nieuw bericht

Crowdfund actie: Natuureducatie voor Surinaamse kinderen. Doneer je ook?

geplaatst op 7 november 2019, 13:55 uur, door Paul de Dooij

Suriname en Nederland hebben een innige relatie en rijke historie samen. Paramaribo is de stedelijke parel van Suriname zoals Amsterdam dat van Nederland is! Educatie en beleving van de (stads)natuur staat in Suriname nog in de kinderschoenen; in Nederland is hier al veel ervaring en expertise over opgebouwd, m.n. door IVN Natuureducatie. Er is in Suriname grote behoefte aan moderne en toegepaste educatiematerialen- en methoden maar er is door de zwakke economische situatie geen budget. Daarom is deze crowdfund actie opgezet. 

Met een beproefd educatieprogramma uit Nederland (van IVN Natuureducatie), vertaald naar de Surinaamse situatie en i.s.m. een Surinaamse organisatie, willen we kinderen (en ouders) op een inspirerende, leerzame en positieve manier natuur en duurzaamheid laten beleven. Ook worden praktische handvatten aangereikt voor duurzaam handelen en ondernemen. Dit draagt bij aan een toekomstbestendige generatie en een duurzame ontwikkeling (ecologisch en economisch) van het prachtig mooie Suriname!

Graag willen we bij deze de groenliefhebbers (ook organisaties) oproepen om bij te dragen aan dit project. Er worden mooie tegenprestaties aangeboden, zowel voor particulieren (fotocollage, fotoboek) als organisaties (workshop)!

Voor meer info, het promotiefilmpje, tegenprestaties en om te doneren kijk op: https://onepercentclub.com/nl/projects/natuureducatie-suriname

Foto