Bericht

Inschrijving geopend van de Week van het Groene Kapitaal

Geplaatst op 9 september 2020, 17:16 uur

Van 21 t/m 25 september er een online Week van het Groene Kapitaal geroganiseerd voor groenliefhebbers in Noord-Holland. Dit jaar opent de gedeputeerde Landschap en Natuur, Esther Rommel de Week met bekendmaking van de winnaar van de Gouden Roerdomp en een korte uitleg over de Week.

Een groot en fysiek Groen Kapitaal event lukt in tijden van Corona niet, vandaar dat we het dit jaar anders doen, met een hele week vol inspiratie, workshops en activiteiten. Deels online en deels op verschillende locaties.

We doen dit voor (en in samenwerking met) de initiatieven en jullie, ons netwerk. Alle mensen die dagelijks bezig zijn met het vergroenen van Noord-Holland. De dromers, denkers en doeners die elkaar zo hard nodig hebben om hun eigen ambities en die van de provincie om te zetten in actie. Wij willen in deze week de aandacht geven die de initiatieven verdienen door middel van kennis, netwerk en publiciteit. 

Wil jij ook leren netwerken, fotograferen met je smartphone en misschien wel een workshop framing bijwonen? Of misschien lunchen in een voedselbos, plukken in een pluktuin en op een andere manier leren denken door met modder te gooien?

Illustration
 
Deel dit: