Vacature/hulpvraag

Vrijwilligerswerk in groen en bruin

Geplaatst op 15 oktober 2019, 16:04 uur

Beelease verstrekt informatie over natuur en honingbijen in het bijzonder; organiseert cursussen; kweekt bijenvolken, kweekt bijzondere drachtplanten en faciliteert in werkplekken voor de DWI-Amsterdam.

WAT MAAKT DE ORGANISATIE INTERESSANT VOOR VRIJWILLIGERS?
We bieden een brede oriëntatie op verschillende vakgebieden. Na deze eerste start kan doorstroming naar land - en tuinbouw; technische bedrijven en natuurgebieden.We verwachten van de kandidaat een niet vrijblijvende inzet; gelijkwaardig aan een vrijwilliger met inzicht op de resultaten op kort- en lang termijn.Onze ruimtes zijn geschikt voor mindervaliden in rolstoel en we hebben de beschikking van een minder validen toiletruimte.

... / PR-Medewerkster / Juridisch adviseur / programeur ICT Microsontrollers / Subsidies vinden / Terrasbouw / ....

Organisatie
Beelease
contactpersoon
Dirk Dekker
Ingangsdatum
15 oktober 2019
Beloning
WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG? De Stichting kan geen salaris betalen. Maar wel ontvang je :
ZIcht op de ontwikkkelingen in het vak van bijenhouden (imker) van zeer nabij. Directe ervaring met de problemen in het biotoop en de mogelijke oplossingen tot verbeteren. Inzicht in bedrijfsleven door regelmatig bezoek aan locaties van bedrijven; de sponsers van Beelease. Een betaalde baan kunnen we helaas niet leveren.

WAT IS DE MEERWAARDE VAN DIT VRIJWILLIGERSWERK?
Goede sociale contacten met de medewerkers en de stagiairs uit alle lagen. Werkervaring plus een leerzame periode over de natuurlijke omgeving met planten en bijenvolken.
Illustration
 
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon