Deze organisatie is niet meer actief
Organisatie

Lola Louter

Non-profit

Wij zijn Lola Louter.


Een broedplaats / buurthuis / ontmoetingsplek voor de buurt.


Wij organiseren samen met andere maatschappelijk initiatieven in Nieuw-West verschillende activiteiten voor de buurt en zijn wij Groenpuntbeheerder.


Lola Louter is onderdeel van Stichting Leegstand Oplossers Amsterdam (LOLA) en het zusje van o.a. Lola Luid & Lola Lik (www.lolaluid.nl / www.lolalik.nl). Voor een jaar beheren wij het voormalige kinderdagverblijf aan de Jan de Louterstraat 17 waar wij plek bieden aan verschillende creatieven, start-ups en maatschappelijke initiatieven.


Zo kun je bij ons terecht voor bijles voor kinderen (www.opmaatondersteuning.nl), de werkplaats van Loenatix (www.loenatix.nl) en Cetin Kutuk, het kantoor van Reload the City (www.stichtingreload.nl), sportstimulering voor jong en oud (www.sportopmaat.com),  de studio van fotografe en journalist Karin van der Wiel (www.karinvandewiel.com), begeleiding voor jongeren in de schuld (www.onsbank.nl), de studio van Simone Plantinga (dazzleddesignslatex.com), kunstenaar Lefki Mevissen en DJ/programmeur Axel van der Lugt.


Wil je meer weten, een activiteit voor de buurt organiseren of heb je ander leuk idee mail dan naar:
hallo@lolalouter.nl

Deel dit: