Bericht

Natuurlijk Verbinden: De Buurt als LevensLab. Wil je ons ondersteunen?

Geplaatst op 26 mei 2020, 19:24 uur

https://centrumbegroot.amsterdam.nl/plan/15922# tot 3 juni kunt u op dit plan stemmen! Wil je ons ondersteunen? Stem en like ons!

Op 19 mei hebben wij een plan ingediend bij CentrumBegroot: Madelievenplein: dump of oase voor mens, dier & plant. Hier willen we graag bekendheid aan geven en jullie uitnodigen om dit te ondersteunen. hoort, zegt het voort! Vertel het je buren en doe mee. Stuur het bericht door als je wilt. Wil je meedoen of meer informatie? Meld je aan bij marjolein@destichtingkoffer.nl. Bij voorbaat onze dank!

De buurt als LevensLab! Hoe creëren we met elkaar een levende en voedende oase die rust en schoonheid ademt en goed is voor alle buurtbewoners. Door de buurt als één geheel, 1 leefgebied te benaderen van mensen én bijen, insecten, reptielen, vogels en water. Wat hebben onze natuurlijke medebuurtbewoners nodig? Hoe creëren we een natuurlijke samenhang, die voedzaam, circulair, gifvrij en divers is? Tegelijkertijd leren we met en van elkaar. Ieder mens kan iets anders en al die verschillende kwaliteiten zetten we in om ook de sociale samenhang te vergroten. Vanuit eigen ZINgeving. We starten vanuit het Madelievenplein en betrekken de aangrenzende binnen- en geveltuinen, balkons en daken in de aanpak.

Illustration
 
Deel dit: