Bericht

Week 36: Tweede ronde voor de Ribolitta

Geplaatst op 2 september 2020, 16:52 uur

De Ribolitta van Mick, eigenaar van Il Percorino op het v/d Pekplein gaat deze week voor de tweede ronde. We hebben alle kievitsbonen die ook in deze soep zitten inmiddels geplukt en ze zijn echt zo mooi om te zien. In het de zak zitten de hele peulen die je eerst nog zelf moet doppen alvorens in de soep te gooien, dat is bijna net zo leuk als een cadeautje uitpakken.

Naast de soep van Mick  is er natuurlijk de inmiddels bekende groentezak van de week, met daarin deze week o.a. bleekselderij, prei, bos palmkool, rode biet en kost net als de soepzak  €8,-.

Deze en nog andere groenten en kruiden kan je ook los kopen.

We vinden het heel fijn als je van te voren reserveert op reserveren@soepuitnoord.nl Zo weten we hoeveel we moeten oogsten en hoeven we niet alles wat overblijft op de composthoop te gooien.

Omdat het vakantie is: deel onze berichten met andere buren, vrienden, bekenden: we blijken beter te zijn in telen dan in verkopen, dus er is genoeg.

NB Covid-19: er is tijdens de verkoop eenrichtingsverkeer op de tuin en we vragen de soep-kopers voldoende afstand te houden en aanwijzingen van de tuinders op te volgen. Graag met pin of Tikkie betalen.

Alle informatie en de soep-recepten zijn ook te vinden op de website, www.soepuitnoord.nl Daar kan je ook zien welke soepen er nog meer aan komen.

Illustration
 
Deel dit: