Bericht

Vooraankondiging Betrekken bij Groen Fonds 2022

Geplaatst op 22 december 2021, 08:52 uur
Illustration

Beste groene collega, vrijwilligerscoördinator, contactpersoon, 

Ook in 2022 is weer geld beschikbaar gesteld door Provincie Noord-Holland voor groene vrijwilligersprojecten.  

Het fonds zal in februari opengesteld worden voor aanvragen. Om een aanvraag in te kunnen dienen, moeten initiatieven met goed doortimmerde (project)voorstellen komen. Start daarom nu alvast met het nadenken en uitwerken van zo’n voorstel, zodat je op tijd je aanvraag kan indienen! 

Je aanvraag moet zich richten op het (veilig en effectief) organiseren, coördineren, faciliteren, stimuleren, ondersteunen of waarderen van vrijwilligerswerk in natuur-, landschaps- en soortenbeheer, natuureducatie of -inrichting. 

Doelstellingen van het fonds zijn: meer mensen te betrekken bij natuur en landschap, het bevorderen van de biodiversiteit door vrijwilligers, het bevorderen van vernieuwingen in het groene vrijwilligerswerk en het bevorderen van de samenwerking tussen terreinbeherende organisaties, vrijwilligersgroepen, gemeenten en/of andere organisaties. 

In januari 2022 volgt meer informatie over hoe aanvragen ingediend kunnen worden. Op dse  website van Landschap NoordHolland is meer informatie te vinden over Het Betrekken bij Groen  Fonds 

 

Deel dit: