Activiteit

Detox met kruiden en hydrotherapie

zondag 14 juni 2020 , 10:00 - 16:00 uur

Op de prachtige nieuwe locatie Moon’s Farm in Noordwijk start in 2020 in samenwerking met Gerry Boots, kruidengeneeskundige, de cursus “Natural Health” waarin je kennis maakt met de wondere wereld van geneeskrachtige planten.

De complete cursus bestaat uit 6 weekenden (zaterdag + zondag) in maart tot en met november. Elk weekend is ook afzonderlijk te volgen.
Elke keer staan één of twee thema’s centraal. De lessen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. We gaan vaak naar buiten om te genieten van alle kruiden en andere planten op de locatie en in de directe omgeving.
We zoeken de planten op die we in de les bespreken en soms gaan we deze planten, oogsten en verwerken in bijvoorbeeld een geneeskrachtige zalf of olie.

Dit weekend staat het ontgiften met kruiden en waterbehandeling centraal. Detoxen is niet nieuw. Dit weekend leer je hoe reinigende kruiden en waterbehandelingen je kunnen ondersteunen bij het detoxen. We gaan natuurlijk ook praktisch aan de slag met een traditionele honingmassage, het maken van diverse reinigende kruidenproducten, leverkompressen en andere water behandelingen volgens dr. Kneipp om ons lichaam weer in balans te brengen.

Locatie: Moon's farm Noordwijk

Lestijden: 10-16 uur
Inclusief: koffie/kruidenthee, lesmateriaal (inclusief gemaakte producten), eenvoudige samen gemaakte lunch.

Prijs: 200 euro

Voor meer informatie mail naar: info@kruidenopzolder.nl

Locatie
Moon's Farm Noorwijk
Leeweg 14
2203 LD Noordwijk
Kosten toelichting
200 euro hele weekend inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, lunch
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: