Activiteit

Webinar: mulchen in het najaar (met Frank Anrijs)

dinsdag 24 november 2020 , 20:00 - 21:30 uur

NMTzuid organiseert weer een inspirerende online lezing!
Dinsdagavond 24 november geeft Frank Anrijs speciaal voor NMTzuid een webinar (online cursus / lezing) over het onderwerp ‘mulchen in het najaar’.

Mulchen (het afdekken van de bodem met natuurlijk materiaal) is zowat het belangrijkste dat je kan doen om je bodemleven en je tuin vooruit te helpen. Het najaar is hierin de belangrijkste periode. Mulch je nu goed, dan heeft je bodemleven voedsel voor een half jaar en kan je in het voorjaar zaaien en planten in een onkruidvrije, rulle bodem.

- Maar wat is goed mulchen?
- En hoe zit het met slakken?
- Welk materiaal mag ik allemaal gebruiken en hoe dik moet ik het neerleggen?

Mulchen roept direct veel vragen op, in dit webinar probeert Frank er zoveel mogelijk te beantwoorden.
Tijdens de lezing is het mogelijk om via de chatfunctie vragen te stellen.

Over Frank Anrijs en moestuin Yggdrasil
Frank Anrijs blogt en schrijft al meer dan zeven jaar over natuurlijk tuinieren. Mensen leren tuinieren volgens de principes van de natuur is zijn passie.

Yggdrasil, zijn project in Tienen (België), is het oudste permacultuur project in België en dé referentie op vlak van natuurlijk tuinieren. Puttend uit zijn lange praktijkervaring op dit domein, heeft hij meerdere gepubliceerde boeken en artikels geschreven over dit onderwerp. Daarnaast werkt hij mee aan  Permacultuur Magazine uit en geeft hij cursussen, workshops en lezingen over natuurlijk tuinieren en alles er omheen.

Locatie
Online webinar
Kosten toelichting
Betaling naar eigen inzicht, na afloop
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: