Activiteit

Grote Groene Vingers Event

donderdag 20 mei 2021 , 19:30 - 21:00 uur

Heb jij een (gevel)tuintje, wil je er graag een  of heb jij meegedaan aan een van de Boomparken of Park om de Hoek projecten van De Gezonde Stad en ben je benieuwd hoe je deze zo mooi mogelijk kan houden? Kom naar het Grote Groene Vingers event op 20 mei van 19.30-21.00! Tijdens dit inspirerende en informatieve online event geeft Nicky van Vlindertuin Mot in Mokum een workshop over hoe je jouw stukje groen zo biodivers en insectvriendelijk kan maken! Nicky heeft al jaren een prachtige tuin in Amsterdam Noord, waar je kunt logeren tussen de bloemetjes en de bijtjes en van alles kunt leren over natuur en biodiversiteit. 

Daarnaast, omdat we ons goed voor kunnen stellen dat je vragen hebt over het mooi houden van het parkje of misschien tegen bepaalde dingen aan loopt, organiseren wij het Grote Groene Vingers event. Dé plek voor al je twijfels, vragen of groene avonturen die je hebt meegemaakt.

Dus heb je vragen over hoe je het stukje groen mooi groeiend en bloeiend kunt houden of hoe je elkaar motiveert om dit te doen? Of vind je het simpelweg leuk om andere (tuiniers) te ontmoeten en van hun tips, tricks en valkuilen te leren? Meld je dan aan voor het Grote Groene Vingers event via deze link: https://mailchi.mp/be22790f06d9/groene-vingers 

Wat: Het Grote Groene Vingers Event
Wanneer: donderdag 20 mei 19:30 - 21:00
Waar: Online (Zoom-link ontvang je na aanmelding)
Programma: 
19.30 - 20:00: Info & vragengedeelte boompark
20.00 - 21.00: Workshop Nicky van Mot in Mokum

 

Locatie
Online
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Rens van der Linden
- Marieke van Gessel

Meld je aan
Deel dit: