Activiteit

Outdoor Office Day

donderdag 27 mei 2021 , 9:00 - 17:00 uur

De 3e editie van de jaarlijkse Outdoor Office Day staat in het teken van gezonder werken. Een jaar geleden moesten we ons opeens aanpassen aan een nieuwe realiteit, inmiddels is thuiswerken het 'nieuwe normaal'. We hebben in onze huizen kantoren gecreëerd, we zien onze collega’s en relaties overwegend online.

Steeds meer mensen hebben ontdekt dat je buiten ook heel goed kan werken. Er worden ‘werkplekken’ gecreëerd in openbare parken, en aan huis op balkons, tuinen en dakterrassen. De natuur in de stad wordt meer dan ooit op werkdagen intensief gebruikt. Iedereen is buiten: we bellen of vergaderen (#weeting) terwijl we wandelen, en we maken te voet kennis met andere mensen. Het belang van de fysieke en geestelijke gezondheid staat voorop.

Bewegen is essentieel: niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld. Daarom vindt de 2021 editie van #OutdoorOfficeDay gelijktijdig plaats met de internationale WALK21 conferentie. Het doel is om natuur, werk en gezondheid met elkaar te verbinden. Doe ook mee op 27 mei en promoot gezonder werken buiten in de stedelijke natuur.

Locatie
Wereldwijd
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Documenten
Deel dit: