Activiteit

Workshop Kefir maken

dinsdag 12 juli 2022 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

Elke vrijdagmiddag is er een workshop Conserveren, waarin we werken met een van de volgende technieken: wecken, fermenteren, drogen, roken, inleggen, inmaken of distilleren.

In deze workshop gaan we kefir maken. Kefir is een drankje dat al duizenden jaren bestaat en wordt gedronken vanwege de gezondheidseffecten. Het is net als yoghurt een gefermenteerde, probiotische drank. Het bevat wat koolzuur en een beetje alcohol, die beide bij het fermenteren zijn ontstaan.

Kefir heeft een unieke smaak. 

Melkkefir kun je het beste vergelijken met een yoghurtdrankje.

 

De workshop is van 14.00 – 17.00 uur

 

Locatie
Je bent van harte welkom in Natuurcentrum de Drijfsijs,
President Allendelaan 4, Amsterdam.

Kosten
Met korting
Doelgroep
Alle volwassenen
maximum aantal deelnemers
10

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- J. Van Blokland

Meld je aan
Deel dit: