Activiteit
Workshop Kerststerren met Wortel & Appel op Zoet & Zoetzuur
Elke vrijdagmiddag is er een workshop Conserveren.
Waarin we werken met een van de volgende technieken: wecken, fermenteren, drogen, roken, inleggen, inmaken of distilleren.
In deze workshop gaan we wortel en appel wecken op zoet en zoetzuur, met diverse kruiden & specerijen. We maken mooie vormen in Kerstfsfeer.
Leuk als cadeautje of bij de Kerstdis! Elke deelnemer krijgt een potje mee naar huis. Eigen Krachtvoer doet aan recycling. Mocht je zelf glazen potjes mee kunnen nemen, dan graag!
Workshopdocent is Wildpluk Moos
De workshop is van 14.00 – 17.00 uur
RESERVEREN
Locatie
Natuurcentrum de Drijfsijs, President Allendelaan 4, Sloterpark
Kosten
Met korting
Doelgroep
Alle volwassenen
Type
Workshop / les
Nog geen reacties
Wil je reageren? Meld je dan aan.