Activiteit

Leven met het ritme van de seizoenen (Buurtkruidcafe)

zaterdag 18 februari 2023 , 11:00 - 13:00 uur
Illustration

Deze workshop is een uitnodiging om stil te staan. Om in het lichaam en het moment aan te komen. Om te leren hoe het seizoen van de winter ons eigen innerlijke proces informeert.
Lara Egbring is gediplomeerd Mindfulness trainer en Eco-psycholoog en zal je door een meditatie, schrijf en lichaamsoefening begeleiden. 

Waarom biedt Lara deze workshop?
De cycli van de natuur zijn een spiegel van onze eigen cycli en ritmes.
We kunnen soms vergeten dat we deel uitmaken van deze natuurlijke wereld die zich ontvouwt, maar diep van binnen weten we hoe intrinsiek we ermee verbonden zijn en hoe wijs het is om de ritmes te volgen die ons eigen bestaan op alle mogelijke manieren ondersteunen. Volledig uit de pas lopen met deze ritmes (zoals het moderne, snelle leven vaak is) schaadt ons milieu en bedreigt onze eigen gezondheid en welzijn.
Seizoensbelichaming laat ons de wijsheid herinneren waar we ooit naar leefden, die we nog steeds diep van binnen vasthouden voor ons eigen welzijn en de vitaliteit van onze gemeenschap en natuurlijke omgeving.

De workshop is van 11:00-13:00 op de Roelantstraat 10
Vanuit project Buurtkruid wordt de workshop gratis aangeboden, er is plek voor maximaal 10 deelnemers.  Neem mee: Meditatie of een stevig kussen, pen en dagboek/papier. 

Meld je aan per mail via plantenverhalen@gmail.com 


Groetjes! 


Annet Breure -  www.plantenverhalen.nl/buurtkruid 

Mogelijk gemaakt met steun van het NME Fonds, Haella Fonds, Buurtbudget Amsterdam-West, Stichting metStem 

Locatie
Roelantstraat 10, Amsterdam
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
buurtgenoten: leer elkaar en de planten beter kennen via Buurtkruid!
Deel dit: