Activiteit

Introductie cursus bijenhouden - Optie 2

za 18 feb 2023 - za 18 feb 2023 , 13:00 - 15:00 uur
Illustration

Bijenhouden is niet voor iedereen. Gelukkig. De stad zou te klein zijn met zoveel imkers. Echter, al jarenlang volgen cursisten de lesstof en wordt in de praktijk met bijen gewerkt. Na de opleiding is het houden van bijen geen verplichting. Zodoende blijft het aantal bijenvolken in een stad als Amsterdam beperkt. Als imker weet je waarom de natuur en biotoop in zeer slechte staat is. Daaraan kan je wel degelijk een bijdrage leveren. In deze INTRODUCTIE op vrijdag of op zaterdag, leer je meer over de cursus bijenhouden voor beginners en leer je over deze materie de problemen met natuur en de honingbij. Leeftijden vanaf 14 jaar. 

Wanneer in 2023: 
vrijdag     17 feb.    19 – 21 uur

OF           
zaterdag 18 feb.     13 – 15 uur


 Maak een keuze !!


Hoelang   : 90 minuten
Waar         : Leslokaal Beelease  Meteorenweg 280

INSCHRIJVEN VERPLICHT
 

Deze GRATIS  introductiecursus behandelt de lesstof voor de cursus bijenhouden.
Ben je al jaren benieuwd naar honingbijen en zoek je een geweldige hobby in natuurbehoud, biotoop en dit unieke insect. Onderzoek de mogelijkheden en bekijk of dit imkervak voor jou is. 

Locatie
Beelease
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Omschrijving doelgroep 
Ben je al jaren geïnteresseerd in het houden van bijen? Maar weet je niet of dat iets voor jou kan zijn? Hoeveel tijd kost deze hobby en wat gaat dat kosten? KOm dan naar deze introductie cursus en stel je vragen.
Deel dit: