Activiteit

Tegelservice in Noord

maandag 3 april 2023 , 7:30 uur
Illustration

Ook in 2023 wordt de Tegelservice georganiseerd door de gemeente Amsterdam en Amsterdam Rainproof. Wil jij tuintegels vervangen voor bloemen, planten of misschien zelfs een mooie boom? Dit is hét moment! Dan kan jij genieten van een koelere tuin tijdens hete dagen én een groene tuin waar het regenwater beter wegloopt! Goed voor jezelf en voor de stad. 

Wanneer: De dag voor de ophaaldag kun je vanaf 16:00 uur de tegels buiten zetten. Dit kan tot 07:30 uur de volgende ochtend.
NB: Wegens het grote succes van de tegelservice kan het voorkomen dat niet alle tegels op de ophaaldag zelf kunnen worden opgehaald. De tegelservice komt dan de volgende dag opnieuw langs. Zijn de tegels de ochtend ná de ophaaldag voor 11.00 uur nog niet opgehaald? Dan horen wij het graag.

Waar: Leg de tegels op de hoek van de straat, op de stoep. Zo dicht mogelijk tegen de straatkant. Zo kunnen de vrachtwagens met grijpers er goed bij. Geef het aantal tegels door én selecteer de ophaaldag. Geef de hoek van plaatsing door via het aanmeldformulier.

Let op: De tegels moeten vrij liggen op de hoek van de straat. Als er niet voldoende ruimte is voor een grote grijper om de tegels te verzamelen, kunnen de tegels helaas niet meegenomen worden. Ze mogen niet op afvalcontainers geplaatst worden. Als de weg is opengebroken, kun je geen tegels plaatsen in deze straat.

Voor meer info en aanmelden voor de tegelservice zie onderstaande link. 

Locatie
Stadsdeel Noord
Kosten
Gratis
Deel dit: