Locatie

Zone2Source Podium voor kunst, natuur en technologie

Amstelpark 4, Amsterdam
Activiteitenruimte, Cultureel centrum , Buitenruimte, Innovatieve plek, Atelier / galerie, Museum

Zone2Source is een podium voor kunst, natuur en technologie in het Amstelpark in Amsterdam. Zone2Source organiseert gratis toegankelijke tentoonstellingen en activiteiten rond het thema natuur en kunst in het Glazen Huis, Rietveldhuis, de Orangerie en in het Amstelpark.

verhuur

Wil je een dag(deel) vergaderen of brainstormen en zoek je 'een hutje op de hei' in Amsterdam? Dan is ons Rietveldhuis een mooie plek! Gelegen middenin het prachtig Amstelpark (vlak bij snelweg en station) biedt het Rietveldhuis een benedenruimte waar je met 5-8 mensen prima kunt vergaderen (aan onze boomstamtafel), met ook de mogelijkheid om op 1e verdieping en op de balkons 'break-out' sessie te organiseren. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden, via communicatie@zone2source.net.

Heb je grotere ruimte nodig? We hebben tussen tentoonstellingen door soms ook het Glazen Huis en de Orangerie (in de zomer) beschikbaar. 

verhuurperiode
Per dagdeel, Per dag
maximaal aantal personen 
8 - 10
oppervlakte binnen 
60 m2
prijs en voorwaarden
Neem contact op via communicatie@zone2source.net als je interesse hebt om voor een dag(deel) een van de paviljoens van Zone2Source te gebruiken/huren. Dat kan alleen tussen tentoonstellingen in. We bespreken graag of we je kunnen helpen.
Illustration
 
Deel dit: