Project

Samen kleuren we de Dapperbuurt groen!

Geplaatst op 13 februari 2019, 16:30 uur

Woon je in de Dapperbuurt of vlak daarbij en vind je groen in je buurt belangrijk? Dan is dit je kans om mee te denken over een groenplan voor de Dapperbuurt. Samen met bewoners willen we een plan voor de hele Dapperbuurt ontwikkelen, waarbij we waar mogelijk groen willen toevoegen in de buurt. Dit kan door geveltuinen, boomspiegels, plantenbakken, groene gevels, groendaken, etc. etc.

Heb je ideeën over een groene Dapperbuurt, of vind je het leuk om mee te denken, meldt je dan aan via groen@jungle.amsterdam of kom even langs in de Jungle, Tweede van Swindenstraat 26.

Toelichting

Inmiddels is het Groenplan Dapperbuurt een feit. Er is een boekje van gemaakt, waar het hele plan in staat en het is nu de hoogste tijd om over te gaan tot de uitvoer van het plan.

Charlotte is de nieuwe Groen Coördinator, die het plan gaat uitvoeren, samen met de bewoners van de Dapperbuurt. Als je vragen, ideeën of opmerkingen hebt, dan kun je contact met haar opnemen via groen@jungle.amsterdam, of op maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur langs komen tijdens het Groen Spreekuur in de Jungle.

Als je zelf mee wilt helpen, dan ben je van harte welkom om je aan te melden voor de Groengroep. De Groengroep gaat actief aan de slag in de buurt, met het aanleggen van boomspiegels, geveltuinen en om bewoners te helpen hun tuin te vergroenen. Wil je je aanmelden? Je bent van harte welkom, kom even langs in de Jungle, of stuur een mailtje naar groen@jungle.amsterdam.

Doelgroep
Volwassenen
Lopend
Documenten
Deel dit: