Activiteit

Koude groentesoep te koop!

donderdag 25 juni 2020 , 14:00 - 17:30 uur

Vergeet Gazpacho, deze koude soep is ongekend en onterecht onbekend in Nederland. 

Via een oproep in de buurt kwam Marta met dit recept. En wat blijkt? Rode Biet en bosui doen het allemaal geweldig goed in onze tuin. Echt schitterende rode kroten hebben we uit de grond getoverd! 

We hebben er ook weer een leuk filmpje bij gemaakt, waarin we laten zien hoe je de soep maakt : https://youtu.be/bCKIE5m0aT0 

Donderdag 25 juni gaat de vierde soep op de tuin in de verkoop tussen 14:00 en 17:30 uur, of zolang de voorraad strekt. Deze keer zomerse koude rode bietensoep alle ingrediënten zijn kakelvers uit eigen tuin. Een soepzak kost € 8,- en is voor ongeveer vier borden.

Wil je zeker zijn van een soepzak, dan is reserveren aanbevolen. Dat kan via reserveren@soepuitnoord.nl geef dan aan hoeveel zakken je wilt en welke tijd je ze denk op te komen halen, dat maak alles wat overzichtelijker voor ons.

Verder hebben we diverse bossen kruiden en losse groenten in de verkoop die dag voor €2,- het stuk.

Lukt het niet de 25e langs te komen, of houd je niet van bietensoep er is over twee weken weer een andere soep. 

NB Covid-19: er is tijdens de verkoop eenrichtingsverkeer op de tuin en we vragen de soepkopers voldoende afstand te houden en aanwijzingen van de tuinders op te volgen. Graag met pin of Tikkie betalen.

Alle informatie, kookfilmpjes en de soeprecepten zijn ook te vinden op de website van Soep uit Noord.  Daar kan je ook zien welke soepen er nog meer aan komen.

Locatie
Voortuin van Noord
Kosten toelichting
€8 per soepzak, €2 voor diverse groenten.
Illustration
 
Deel dit: