Activiteit

AFGELAST herfst snoeiworkshop

vrijdag 16 oktober 2020   |   14:00 - 16:30 uur   |   Locatie volgt

Snoeien in oktober
Welke planten, struiken en bomen kan je nog snoeien in de herfst en wat is het nut daarvan? Je ziet bijvoorbeeld vaak dat rozen in het najaar worden gesnoeid en dat hagen nog een laatste keer in vorm worden gebracht. Er is veel over te vertellen! Snoeileraar Gerard Schuitemaker kan dat als geen ander – hij legt alles duidelijk uit en doet het voor. De kennis die je opdoet kun je toepassen in je eigen tuin of geveltuin.

Hoe en wanneer?
Op vrijdag 16 okober gaan we om 14.00 uur aan de slag. Er is beperkt gereedschap aanwezig, dus neem je eigen snoeischaar en/of takkenschaar mee. Daarnaast zijn tuinhandschoenen noodzakelijk.

Kosten
Deelname kost 10,- euro (5,- met een NMT-pas).
NMTzuid is een non-profit organisatie en maakt geen winst op deze workshops. Jouw bijdrage is ter dekking van kosten zoals o.a. locatie huur en de bekostiging van docenten als ook  koffie, thee etc. Betaling gaat via een digitaal formulier en niet contant, omdat dit ons veel administratie bespaart. Bedankt!

Waar?
Ergens in Amsterdam Zuid. De precieze locatie wordt nog bekendgemaakt.

Coronaproof
Vanwege corona is er maar beperkt plek. We werken in de buitenlucht en vragen iedereen om tuindhandschoenen te dragen en je te houden aan de 1,5 meter afstand.

Vragen?
Mail naar info@NMTzuid.nl

Datum vr 16 oktober 2020
Locatie
Locatie volgt
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@nmtzuid.nl