Activiteit

Webinar snoeien in de herfst

dinsdag 3 november 2020   |   19:30 - 21:00 uur   |   Zoom-bijeenkomst

Snoeien in de herfst
Welke planten, struiken en bomen kun je het best snoeien in de herfst en wat is het nut daarvan? Je ziet bijvoorbeeld vaak dat rozen in het najaar worden gesnoeid en dat hagen nog een laatste keer in vorm worden gebracht. Er is veel over te vertellen! Snoeileraar Gerard Schuitemaker kan dat als geen ander – hij legt alles duidelijk uit aan de hand van tekeningen en foto's. De kennis die je opdoet kun je meteen toepassen in je eigen tuin of geveltuin.

Hoe en wanneer?
Op dinsdag 3 november kun je inloggen in het Zoom-webinar om te luisteren naar Gerard. Tijdens het webinar zetten we wel de microfoons uit ter voorkoming van achtergrondgeluiden. Heb je aan het eind nog vragen, dan kun je die aan hem stellen. Steek je vinger dan op en wij zetten je microfoon aan.

Kosten
Deelname kost 5,- euro (gratis met een NMT-pas). Aanmelden en/of betalen kun je via het formulier onderaan deze pagina . Als je betaald hebt krijg je van ons een persoonlijk inloglinkje toegestuurd, een uur voor het webinar begint. Het is aan te raden om al wat eerder in te loggen om te controleren of je beeld en geluid het goed doen.

NMTzuid is een non-profit organisatie en maakt geen winst op dit webinar. Jouw bijdrage is ter dekking van kosten zoals o.a. zoom en de bekostiging van de docent. Betaling gaat via een digitaal formulier en niet contant, omdat dit ons veel administratie bespaart. Onze restitutieregels staan hier.

Informatie
Meer weten? Mail naar info@NMTzuid.nl.

Kosten toelichting
€ 5, gratis voor NMTpas leden
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema Natuur / dieren, Tuinieren
Datum di 3 november 2020
Locatie
Zoom-bijeenkomst
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
Info@NMTzuid.nl