Activiteit

Info event Zero Waste Kas met rondleiding en uitleg door de tuin

zaterdag 28 november 2020 , 14:00 - 16:00 uur

Op dit event gaan we laten zien wat we allemaal doen bij I can change, onder andere GF inzameling van buurtbwoners en hier compost van maken, de productie tuin, de pluktuin, het tuinkafe, de meewerkdagen, regenwater opvang voor irrigatie, inmaken van oogst en het geven van workshops.
We hebben bij West Begroot een plan ingediend om een Zero Waste Kas op het terrein te bouwen. Die gaan we multi-functioneel gebruiken: als uitvalsbasis voor de meewerkdagen, om workshops te geven, om oogst uit de tuin in te maken etc. Ook gaan we in deze kas de kennis en ervaringen die we hebben opgedaan met van Afval naar Oogst presenteren aan andere groen-initiatieven in de stad. Samen met De gezonde Stad werken we aan een plan, een blauwdruk om andere initiatieven op weg te helpen.  We krijgen graag feedback van deelnemers aan dit event en horen graag hun ideeën en gaan in gesprek hoe de Zero Waste Kas tot een succes te maken.

Help ons de Zero Waste Kas bouwen, stem op ons plan!

Stemmen kan op https://westbegroot.amsterdam.nl/stemmen#ideaId-37844. Om te kunnen stemmen heb je je persoonlijke stemcode nodig die elke inwoner van West per post ontvangen heeft.

Locatie
I can change the world with my two hands, Jasper Leijnsenstraat 21
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
15

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Anja Kuiper
- M. va der Vlugt

Meld je aan
Deel dit: