Activiteit

Vrijdag Vrijwilligersdag Sarphatipark

vrijdag 18 juni 2021 , 14:00 - 16:00 uur

Beste parkbezoeker, 

We doen graag een beroep op jou om ons te komen helpen het park mooier en schoner te maken. Er is altijd een hoop te doen! Zeker in dit kleine park dat met meer dan 110 bezoekers per m2 het drukst bezochte park van Nederland is! 

Om de week, op de vrijdagmiddag op de even weeknummers van 14-16u gaan we samen aan de slag.

Onder leiding van hoofdtuinman van de gemeente Nicole De Rop hebben we een aantal klussen opgepakt. We zijn begonnen met het onderhoud van het perk en de stenen rond het monument van dokter Samuel Sarphati, het hart van het park. Dat wil zeggen, snoeien, wieden en nieuwe beplanting erin. Daarnaast gaan we aan de slag met andere onderhoudsklussen zoals meubilair. Ook het ‘prikken’ van zwerfafval hoort erbij.

Er is gereedschap aanwezig, we houden ons aan de coronamaatregelen van 1,5 m afstand en we werken buiten in groepjes van maximaal 2 personen. Als je zelf tuinhandschoenen hebt is dat handig.

Verzamelpunt: bij de kast tegenover plantenruilcentrum het Groen Gemaal.

Fijn als je van tevoren even laat weten dat je komt. Dat kan via ver.sarphatipark@gmail.com 
Je mag ook gewoon aan komen waaien. Alle leeftijden en nationaliteiten zijn welkom! Je bent nooit te jong of te oud om mee te doen!
 
 
PS: Elke vrijdag om de week (de even weeknummers) komen we samen. Wieden, opschonen, net wat er nodig is die week. Je bent altijd welkom om mee te doen!  Volgende datum: 2 juli van 14-16u.

 

Locatie
Groen Gemaal Sarphatipark
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
15
Deel dit: