Activiteit
Activiteit

Snoeicursus Herfstsnoei met Gerard

zaterdag 16 oktober 2021 , 10:00 - 12:30 uur

Snoeien doet bloeien
Welke planten, struiken en bomen kan je nog snoeien in de herfst en wat is het nut daarvan? Geef je op voor deze snoeicursus o.l.v. Gerard en leer theorie en praktijk!

Herfstsnoei
Je ziet bijvoorbeeld vaak dat rozen in het najaar worden gesnoeid en dat hagen nog een laatste keer in vorm worden gebracht. Er is veel over te vertellen! Snoeileraar Gerard Schuitemaker kan dat als geen ander – hij legt alles duidelijk uit en doet het voor. De kennis die je opdoet kun je toepassen in je eigen tuin of geveltuin.

Smaragdgroen
We gaan deze keer weer aan de slag op een bijzondere locatie; buurttuin Smaragdgroen. Een biologische, eetbare siertuin die helemaal is uitgedacht, aangelegd en verzorgd door buurtbewoners! De tuin is alleen al een bezoekje waard.

Snoei je mee?
Aanmelden kan via info@nmtzuid.nl. Deadline voor aanmelden is vrijdag 9 oktober om 16.00 uur. Er kunnen 6 - 10 deelnemers meedoen.

We verzamelen op zaterdag 16 oktober om 10.00 uur op het Smaragdplein. Heb je een snoeischaar, snoeiboek en/of handschoenen? Neem ze mee! Wij zullen ook voor wat extra spullen zorgen. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Tot dan!

Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Meedoen kost €10 en voor stadspas- en NMTpashouders €5.
E-mailadres
info@nmtzuid.nl
Illustration
 
1 reactie

Lilian Voshaar

Snoeicursus is vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.
14-okt-2021 17:17
Wil je reageren? Meld je dan aan.