Activiteit

Manifestatie Groene Revolutie Amsterdam op de Dam

zaterdag 12 februari 2022 , 13:00 - 15:00 uur
Illustration

Eindelijk is het zover! De Groene Revolutie Amsterdam kan beginnen. Een actie om groene bewoners te verbinden en samen in actie te komen voor de stadsnatuur van Amsterdam. Wil je (vrijwillig) meehelpen? Dat kan! Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres. 

Groen, parken, stadsnatuur en natuurlandschap worden bedreigd. Wij, bewoners van Amsterdam, maken ons grote zorgen over het snelle verdwijnen ervan. Bomen en stadsnatuur kunnen niet protesteren, mensen wel! Daarom starten we de Groene Revolutie Amsterdam met een manifestatie op 12 februari 2022. 

Samen komen we op voor het ecologisch natuurlandschap van Amsterdam, zoals de Amsterdamse scheggen, bomen, parken, volkstuinen, vogelgebieden en stadsbossen. Onze stadsnatuur moet behouden, beschermd en uitgebreid worden, maar staat helaas onder flinke druk.  

Op 12 februari 2022 komt de Groene Revolutie Amsterdam samen om onze mooie stad daadwerkelijk rigoreus te vergroenen. Trek je groenste kleren aan en kom om 13:00 uur naar de Dam. Tijdens de manifestatie lopen we naar de Stopera en vergroenen het stadhuis. Informeer je groene buurtgroep, buren en andere liefhebbers van het Amsterdamse groen! En meld je aan voor de nieuwsbrief en/of voor het Facebook-event om op de hoogte te blijven. 

Locatie
Dam, Amsterdam
Kosten
Gratis
Documenten

Deel dit: