Activiteit

Vrijdag Vrijwilligersdag Sarphatipark

vrijdag 28 januari 2022 , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

Beste parkbezoeker, 

We kunnen nog steeds mensen gebruiken om het park mooier en schoner te maken. Er is altijd werk te doen, zeker in dit kleine park dat met meer dan 110 bezoekers per m2 het drukst bezochte park van Nederland is. En het leuke is: het geld dat we de gemeente besparen door hen werk uit handen te nemen vloeit weer terug in het park!

Om de week, op de vrijdagmiddag op de even weeknummers van 14-16u gaan we samen aan de slag. Na afloop trakteren we op een drankje.

Onder leiding van hoofdtuinman van de gemeente Nicole De Rop verzorgen we een aantal klussen. Zo helpen mee met het onderhoud van het perk en de stenen rond het monument van dokter Samuel Sarphati, het hart van het park. Dat wil zeggen, snoeien, wieden en nieuwe beplanting erin. Daarnaast gaan we aan de slag met andere onderhoudsklussen zoals meubilair. Ook bladeren harken en het ‘prikken’ van zwerfafval hoort erbij.

Er is gereedschap aanwezig, we houden ons aan de coronamaatregelen van 1,5m afstand en we werken buiten in groepjes van maximaal 2 personen. Als je zelf tuinhandschoenen hebt is dat handig.

Verzamelpunt: bij de kast tegenover plantenruilcentrum het Groen Gemaal.

Fijn als je van tevoren even laat weten dat je komt. Dat kan via ver.sarphatipark@gmail.com 
Je mag ook gewoon aan komen waaien. En alle leeftijden en nationaliteiten zijn welkom! Je bent nooit te jong of te oud om mee te doen! 
 
 

PS: Elke vrijdag om de week (de even weeknummers) komen we samen. Wieden, opschonen, net wat er nodig is die week. Je bent altijd welkom om mee te doen!  Volgende datum: 11 februari 2022 van 14-16u. 

 

Locatie
Groen Gemaal Sarphatipark
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
maximum aantal deelnemers
15
Deel dit: