Activiteit

Wildpluk Wandeling Amsterdam Westerpark

zaterdag 22 juli 2023 , 14:00 - 15:30 uur
Illustration

Ik neem je graag mee op een schitterende en leerzame wandeling door de Nederlandse natuur. Midden in de stad of juist daarbuiten kun je genieten van de natuur, een klein natuurgebied is meer dan genoeg als je weet waar je moet kijken.

Leer hoe je planten moet herkennen, waar ze groeien, hoe ze smaken en waar je ze voor kunt gebruiken. In deze Wildpluk wandeling hebben we aandacht voor verschillende aspecten van Wildplukken en de natuur.

Denk aan: goeie schoenen, camera, zakje voor wildpluk & eventueel opschrijfboekje 

Startpunt: Overbrakerpad 10, 1014 AZ Amsterdam

Bereikbaarheid: Zo kom je er vanaf restaurant Rainarai (op de hoek Haarlemmerweg & westerpark) loop je naar de Boerderij Westerpark (Overbrakerpad 10) daar tegenover zie je het Bijenpaleis, daar verzamelen we.

Voor aanmeldingen verwijs ik u graag door naar Local Nature Guide:

https://localnatureguide.com/nl/activiteit/164/wildplukken-in-de-stad 

Locatie
Overbrakerpad 10
1014 AZ Amsterdam
Westerpark
Kosten toelichting
25,- (of naar inkomsten)
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die interesse heeft in de stedelijke natuur / planten en meer wil leren over eetbare en medicinale planten, die rond ons groeien en bloeien.
maximum aantal deelnemers
10
Deel dit:
2 reacties

Will de Heer

wo 2 maart 2022 17:46
Had mij aangemeld voor de wandeling van 27 februari samen met nog wat anderen. Helaas kwam de gids niet opdagen en reageerde ook niet op berichtjes. Als je iets organiseert en het gaat niet door is het fijn als je de deelnemers informeert.

Rens spanjaard

wo 2 maart 2022 17:56
Beste Will de heer, excuses, er ging iets mis met de aanmeldingen, ik zag later die dag dat er geen melding komt als er aanmeldingen worden gedaan, tegelijkertijd had ik drie afmelden voor die dag via een andere website, hopelijk is dit nu opgelost doordat de aanmeldingen alleen gaan via Local Nature... lees meer