Activiteit

Gemengde haag planten Hercules Seghersplein

zaterdag 12 maart 2022 , 11:00 - 14:00 uur
Illustration

NLdoet in Zuid
Hercules Seghersplein gemengde haag planten
Zaterdag 12 maart 11-ca 14 uur
Tegen een lage muur van 40 meter willen we een gemengde haag planten voor de vergroting van de biodiversiteit en als geluiddempend scherm. Steekschoppen, handschoenen en planten zijn aanwezig. En er is een gezellige koffiekar. Aanmelden kan via NLdoet of bij info@NMTzuid.nl

Wat is NLdoet
Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 11 & 12 maart 2022 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook!

Met NLdoet maak je op 1 dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat buurtbewoners een groene ontmoetingsplek hebben in hun buurt of dat nieuwkomers bij de samenleving worden betrokken. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!
Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek vanaf november 2021 een leuke NLdoet activiteit bij jou in de buurt en meld je aan.

NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds.

Locatie
Hercules Seghersplein in De Pijp
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Illustration
 
Deel dit: