Activiteit

Plantjesmarkt

zondag 15 mei 2022 , 13:30 - 14:30 uur
Illustration

Kom zondag 15 mei planten of zaden ruilen in de Lutkemeerpolder.

Heb je groente, kruiden of bloemen gezaaid en houd je zaailingen over die je met anderen wilt delen? Of heb je stekjes? Of misschien heb je nog niks maar wil je toch graag iets eetbaars telen in je tuin, op je balkon of in de vensterbank?

Op 15 mei tussen 13.00 en 17.00 uur kun je plantjes en zaden ruilen naast de Ecologische boerderij de boterbloem op de Lutkemeerweg 262. Volg het bordje naar de winkel en je vindt ons vanzelf. 

We sluiten aan bij het initiatief van Farmsterdammers. Op hun website komt een kaart met alle locaties in Amsterdam waar op 15 mei plantjes geruild worden: https://farmsterdammers.org/nl/ Je kunt er een leuke fietstocht van maken


****
Over Voedselpark Amsterdam:

Voedselpark Amsterdam is een unieke kans om een groen stuk Amsterdam te behouden voor de toekomstige generaties. Om er een plek van te maken waar stadsboeren ons eten verbouwen op de meest vruchtbare grond van Amsterdam. Een plek waar iedereen kan recreëren en leren. Waar kennis opgedaan en uitgewisseld wordt over landbouw, duurzaamheid en biodiversiteit. En waar we werken aan een echt groene, duurzame economie.

Gemeente Amsterdam wil van de Lutkemeerpolder een distributieterrein maken. Wij gaan voor Voedselpark Amsterdam. Samen kopen we het land voor alle toekomstige generaties! https://voedselparkamsterdam.nl/

*Foto door Eva Elijas via Pexels

Locatie
Ecologische boerderij de boterbloem op de Lutkemeerweg 262
Kosten
Gratis
Deel dit: