Activiteit

Workshop kurkuma-fotoprinten in het Amstelpark! (8+)

Op zondag , 12:00 - 15:00 uur
Illustration

Als onderdeel van de tentoonstelling Plantas Harmonias: Connecting continents through medicinal and ritual plants in het Amstelpark, zal kunstenaar Farah Rahman twee workshops begeleiden waarin wij onze eigen cyanotypes en kurkuma fotoprints maken met gebruik van zonlicht, water en organische materialen uit de omgeving van het Amstelpark. Tijdens het verzamelen van deze planten en organische materialen, gaan we dieper in op hun betekenissen en geschiedenis. Aan het einde van de workshop kunnen de deelnemers hun eigen cyanotypie afdrukken mee naar huis nemen en zullen de kurkumaprints in de tentoonstelling achterblijven.

De twee workshops zullen plaatsvinden op zondag 4 en 11 juni, van 12:00 tot 15:00 uur in Het Glazen Huis, Amstelpark.
Voor leeftijden van 8 tot 88, families zijn welkom!

Om je aan te melden voor een van de workshops, stuur een email naar communicatie@zone2source.net.

 Over de tentoonstelling:

De tentoonstelling Plantas Harmonias: connecting continents through medicinal and ritual plants loopt van 23 april t/m 18 juni bij Zone2Source, in Het Glazen Huis, Amstelpark. In Plantas Harmonias neemt kunstenaar Farah Rahman bezoekers mee om gezamenlijk op ontdekking te gaan tijdens wekelijkse werksessies, workshops, en expedities in het park. De tentoonstelling en het Amstelpark vormen samen een laboratorium voor onderzoek naar complexe (post)koloniale relaties tussen mensen en planten.
De tentoonstelling is te bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur.

Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
omschrijving doelgroep alle leeftijden vanaf 8 jaar, families welkom! voor mensen die houden van kunst, natuur, planten, handarbeid, duurzaamheid en creativiteit.

Start op zo 4 juni 2023. Eindigt zo 11 juni 2023
Deel dit: