Activiteit

Eten uit de directe omgeving

donderdag 13 juli 2023 , 18:00 - 22:00 uur
Illustration

Soep en lezing. Met als thema: Eten uit de directe omgeving. Een gezellige avond met verschillende sprekers, de bar is open!

Op 13 juli vindt er een bijzondere avond genaamd “Soep en Sprekers” plaats, van 18:00 tot 21:30 uur. Het thema van de avond is “Eten uit de directe omgeving”. Het evenement omvat een combinatie van heerlijke soep en inspirerende lezingen.

De avond begint om 18:00 uur met een gezellige gelegenheid om van heerlijke soep en vers brood te genieten. Dit biedt de perfecte gelegenheid om andere deelnemers te ontmoeten en te netwerken.

Van 19:30 tot 21:30 uur zullen verschillende sprekers lezingen geven over het onderwerp “Eten uit de directe omgeving”. Dit kan gaan over het belang van lokale voedselproductie, duurzaamheid of andere gerelateerde onderwerpen.

Om deel te nemen aan deze boeiende avond, kun je je aanmelden via info@detuinenvanwesterpark.nl. Het belooft een inspirerende avond te worden, waarin je kunt genieten van heerlijk eten en nieuwe inzichten kunt opdoen over de voedselproductie in je directe omgeving.

18.00 – 19.30 soep & brood
19.30 – 21.30 lezing – Eten uit de directe omgeving

Aan het woord komt Ann Doherty dé stadsboerin uit West. Zij legt uit wat een CSA tuin is en laat verschillende voorbeelden zien van stadslandbouw. Iris Poels gaat iets vertellen over het project De Eetbare Stoep en Voedselpark Amsterdam.  Maarten Klop geeft uitleg over het project operation Food Freedom. 

Aanmelden via info@detuinenvanwesterpark.nl

Locatie: Clubhuis van Nut&Genoegen Sloterdijkerweg 22 

Vind je het leuk om te helpen. Bijvoorbeeld bij het maken van de soep, stuur ons dan even een berichtje info@detuinenvanwesterpark.nl 

Locatie
Tuinparken Nut&Genoegen en Sloterdijkermeer
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Deel dit: