Activiteit

Kwekerij Groen Genoegen open op zondagen

zondag 27 augustus 2023 , 10:00 - 13:00 uur
Illustration

Vanaf 27 augustus is de kwekerij Groen Genoegen een aantal zondagen open bij de kas van 10-13 uur, tot zolang de voorraad sterkt en het weer goed is!

Groen Genoegen

De kwekerij van Nut en Genoegen, verkoopt in het seizoen planten. Het aanbod bestaat voor het overgrote deel uit vlinder- en bijenplanten. De planten worden in de kas door vrijwilligers uit zaad en van stekken opgekweekt.Het aanbod heeft een grote verscheidenheid en varieert wekelijks. Bij het opkweken van de planten worden geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. Met de opbrengst van de verkoop wordt onder andere de vlindertuin onderhouden, de kas opgeknapt en kunnen nieuwe projecten op Nut & Genoegen worden opgezet.

Planten kopen op de Plantenmarkt Gedurende het tuinseizoen worden planten van Groen Genoegen verkocht. Ook buurtbewoners en bezoekers zijn van harte welkom.

Wees welkom!

Er staan mooie nieuwe soorten klaar die mooi geworteld zijn en met een beetje meer zon dit jaar nog zullen bloeien. De kwekerij wordt door tuinder Marian van den Berg met hulp van vrijwilligers gerund. Zij doet dit met enorm veel inzet en op vrijwillige basis. Let op deze unieke kwekerij is alleen op zondagochtend open. 

TIP: In het najaar wordt in de kas een stekcursus gegeven. Wie hier belangstelling voor heeft kan mailen: groengenoegen@online.nl 

Contactpersoon is  Marian van den Berg - kwekerij Groen Genoegen

Locatie
Tuinparken Nut&Genoegen en Sloterdijkermeer
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: