Activiteit

Meespeeltheater

zaterdag 1 juni 2024 , 13:45 - 15:30 uur

Hallo allemaal, ik heb jullie hulp nodig. Amalia is ontzettend verdrietig. Ze is haar toversteen kwijt. Waar oh waar is die gebleven????  Wij gaan samen op pad. Misschien weet de kip of de draak wel meer...... Hoe dan ook: help je mee de toversteen terug te vinden? Tot snel , groetjes Ulrike 

Ulrike Peuckert heeft jarenlange ervaring met bewegingstheater en natuureducatie en neemt de kinderen mee in een spannend interactief avontuur; de kinderen doen actief mee. Deze activiteit is erop gericht dat de kinderen actief mee kunnen doen. Tijdens het spel van ongeveer een uur wordt in de Oeverlanden op zoek gegaan naar de toversteen. Na afloop kunnen de kinderen die dat willen worden geschminkt of zij kunnen nog even buiten spelen. Kinderen kunnen dus wat eerder of later gehaald worden.

Vooral voor de allerkleinsten is het belangrijk dat een van de ouders/verzorgers er bij blijft en in verband met een zoektocht worden enkele ouders gevraagd daarbij te assisteren. Graag uw aanwezigheid aangeven bij het aanmelden.

Aanmelding via de website is noodzakelijk.

Locatie
'De Waterkant'
Kosten toelichting
Ouder/verzorger lid: 4 euro, geen lid: 6 euro, wil lid worden: 14 euro
Leeftijd
Vanaf 4 t/m 8 jaar
Deel dit: