Activiteit

Bosbad in de Stad- Shinrin Yoku

woensdag 31 juli 2024 , 10:00 - 13:00 uur
Illustration

🌳🌳Zin in een ontspannen ochtend in een prachtige groene stads-oase?🌳🌳💚

Als gecertificeerd Bosbad-gids (Academy of forest bathing) neem ik je graag mee op een ‘zintuiglijk’ avontuur in de natuur. Kernwoord is ‘vertraging’. Nee, laat die badmuts en handdoek maar thuis; dit is Shinrin Yoku met kleding aan !

Door in een rustig tempo te lopen hebben we meer aandacht voor de natuurlijke wereld om ons heen.  Je ontvangt leuke bijzondere uitnodigingen die tot verwondering zullen aanzetten. Lijkt soms op mindfullness, maar meer naar de natuur om ons heen gericht. Het gaat om een zintuiglijke ervaring die je in dit moment, ‘het nu’ brengt. Vertraging, ontspannen, en je open stellen voor wat de natuur je aanreikt. Niets hoeft, het is jouw tijd!

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat zo'n bosbadsessie nog een paar weken een positief effect op je gesteldheid heeft ! Dus minder stress, nieuwe ideeën, misschien inzichten om mee verder te gaan!

De sessies bosbaden Amsterdam wordt afgesloten met een sfeervolle thee-ceremonie waar ook een mogelijkheid is om te reflecteren of iets uit te wisselen.  Meer weten? stuur mij een mail!

Aanmelden: annaeerde@gmail.com

Kosten inclusief thee en lekkernijen:
€32,- 

minimum inkomen? €15,-

Vraag? Bel 0646305695

 

Locatie
Beeldentuin, bij het Paviljoen t.o haven Nieuwendam
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
32,- pp , studenten / stadspashouders 15,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 17 jaar
Deel dit: