AnneMarie Tiebosch

Ondernemer, Professional, Groene opbouwwerker
Mijn expertise

Sociaal ondernemer AnneMarie Tiebosch woont sinds 2003 met haar dochters in een atelierwoning Bijlmer-centrum, in Kunstplint Florijn. Haar atelier is uitgegroeid tot een muziekruimte waar vele Bijlmer bands elkaar ontmoeten, oefenen en nieuwe plannen smeden.
Hieruit zijn bijzondere evenementen ontstaan zoals het jaarlijkse buurtfestival Groove on the Roof en een vruchtbare samenwerking met de Konrad Koselleck Big Band, die in 2019 resulteerde in een hommage aan de Bijlmer Drum Masters met optredens in het Bimhuis en op het hoofdpodium van Kwaku Summer Festival.
Naast muziek zet ze zich ook in voor meer samenhang in de wijk door het stimuleren van groen, creativiteit en duurzaamheid. Moestuin Groene Vingers bevindt zich in de D-buurt en ontstond in 2013. Van een lege, verlaten plek is het een groene oase geworden, waar buurtbewoners groenten, kruiden, fruit en bloemen verbouwen en tot rust komen.
Creatief lokaal Aanwezig & Bezig is door Woningstichting Rochdale beschikbaar gesteld aan bewoners van Florijn en omgeving. AnneMarie beheert het en wil de buurt opfrissen door het stimuleren van creatief talent door samen de buurt mooier te maken en vaardigheden met elkaar te delen.

Projecten uitgevoerd door AnneMarie
Projecten waaraan AnneMarie bijdraagt
Berichten van AnneMarie