Project

Eating to Extinction

Geplaatst op 19 april 2024, 14:53 uur
Illustration

Eating to extinction brengt vergeten, verloren en bedreigde voedselproducten en voedseltradities/ambachten onder de aandacht om ze voor de toekomst te beschermen en te promoten. De Ark van de Smaak maakt duidelijk hoezeer onze biodiversiteit samenhangt met onze voedseldiversiteit. 

Toelichting

Vorig jaar hebben we Dan Saladino naar Nederland gehaald om ons te inspireren met zijn internationaal gelauwerd werk, Eating to Extinction. Dit jaar hebben we zijn boeken vertaald en starten binnenkort een crowdfunding om het project van Eating to Extinction vlot te trekken. Eind van dit jaar moet dat resulteren in een startconferentie waarin werken aan een landelijk platform dat producten, producenten, initiatieven en stakeholders bij elkaar brengt. 

Doelgroep
Volwassenen
Init.
Laatste 2 projectupdates

Jeffrey Spangenberg


https://www.mijnstadstuin.nl/details-en-registratie/small-slow-local-festival24

We vieren de herfst, lekker buiten in de wind met een mooi programma. Daar zullen we ook ons verhaal van Eating to extinction delen. Mis het niet. 

0
Open de update in eigen pagina

Jeffrey Spangenberg

Project volgens planning

Planning op 26 november vindt ons launching campagne plaats in Pakhuis de zwijger 

Programma volgt.

0
Open de update in eigen pagina