Eating to Extinction
Eating to extinction brengt vergeten, verloren en bedreigde voedselproducten en voedseltradities/ambachten onder de aandacht om ze voor de toekomst te beschermen en te promoten. De Ark van de Smaak maakt duidelijk hoezeer onze biodiversiteit samenhangt met onze voedseldiversiteit.
Vorig jaar hebben we Dan Saladino naar Nederland gehaald om ons te inspireren met zijn internationaal gelauwerd werk, Eating to Extinction. Dit jaar hebben we zijn boeken vertaald en starten binnenkort een crowdfunding om het project van Eating to Extinction vlot te trekken. Eind van dit jaar moet dat resulteren in een startconferentie waarin werken aan een landelijk platform dat producten, producenten, initiatieven en stakeholders bij elkaar brengt.
Jeffrey Spangenberg
https://www.mijnstadstuin.nl/details-en-registratie/small-slow-local-festival24
We vieren de herfst, lekker buiten in de wind met een mooi programma. Daar zullen we ook ons verhaal van Eating to extinction delen. Mis het niet.