Dit project is gepauzeerd
Project

Wekelijks compost spreekuur

Geplaatst op 25 juni 2019, 13:19 uur

We krijgen steeds meer vragen over composteren. Dat is een goed teken – blijkbaar willen veel mensen hun GFT-afval hergebruiken als waardevolle voedingsstof voor hun planten. Er is best veel bruikbare informatie te vinden op internet. Maar is het niet veel fijner als je je vragen direct aan een deskundige kunt stellen? Daarom starten we in juni met een wekelijks telefonisch spreekuur. En één keer per maand is dat donderdagavond spreekuur ‘live‘, hier in ons kantoor aan de Tweede van der Helststraat 66. We zijn ook bezig een online 'compostloket' in te richten.

Toelichting

Compostmeester en hovenier Toos Tuin is de deskundige vraagbaak waar je mee in gesprek kunt. In het compostsiezoen (maart-oktober) kun je elke donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur bellen (020-6921424) en elke eerste donderdagavond van de maand kan je langskomen op de Tweede van der Helststraat 66 (Wijkcentrum de Pijp). Bij mooi weer zit Toos in de binnentuin!

Natuur&Milieuteam Zuid wil composteren stimuleren door middel van het organiseren van curusussen en door het beantwoorden van allerhande vragen op dit terrein. Fijn dat steeds meer bewoners in Zuid de voordelen van composteren ontdekken.

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
meer bewoners actief met succesvol composteren van GFT-afval, kennis en ervaring delen.
Pauze
Illustration
Compostmeester Toos Tuin
Deel dit: