Project

Workshop Natuurlijk Tuinieren (met de natuur mee i.p.v. ertegen in)

Geplaatst op 30 april 2021, 14:52 uur

Natuurlijk tuinieren: hoe doe je dat?
Hoe kun je mét de natuur mee tuinieren in plaats van ertegen in? Go with the flow instead of against it. Dus geen slakkenkorrels, maar ‘welke planten kan ik houden als ik veel slakken heb’. Al het leven heeft een plek in natuurlijk tuinieren. En een functie. Slakken, om maar bij dit voorbeeld te blijven, zijn de opruimers van je tuin. Ligt er iets vies, binnen een dag is het weg. En vergeet ook niet dat egels, (zang) lijsters, kikkers en hagedissen dol zijn op slakken. Zonder slakken, kunnen deze dieren niet overleven.

In deze workshop dus ook ruim aandacht voor dieren in je tuin. Hoe trek je bijen, vogels, egeltjes, salamanders, kikkers, libelles, spinnetjes en andere insekten aan? En natuurlijk is er aandacht voor hoe je luizen en slakken op een natuurlijke manier zou kunnen bestrijden ;o)

Toelichting

Workshop op zondag 1 juli. 14.00-17.00 uu. Zondag is het vrij parkeren!

40 euro. (incl. thee, koekjes en online syllabus!)

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Lopend
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

Hanneke Sloof

Project volgens planning

Er zijn nieuwe workshops in 2023 gepland.

0
Open de update in eigen pagina

Hanneke Sloof

Project volgens planning

De workshops zijn succesvol omdat ik van kleine groepen hou (max. 5 deelnemers). Hierdoor kunnen alle persoonlijke vragen beantwoord worden en zijn de deelnemers altijd vol inspiratie na afloop. Ook na de workshop is het mogelijk om per email nog vragen te stellen over dingen waar je tegenaan loopt....

lees meer
0
Open de update in eigen pagina