Project

Afval naar Oogst

Geplaatst op 1 augustus 2023, 17:36 uur
Illustration

Dagelijks gooien we groente- en fruitresten weg als afval. Zonde! Met Afval naar Oogst geven we samen waarde aan jouw afval door er compost van te maken, voor goede oogst. Zo zetten we samen de beweging naar een gezonde en circulaire stad in gang.

Afval naar Oogst breidt dit jaar uit van 11 naar 22 locaties in de stad! Meld je aan bij een locatie, en composteer mee. Samen gaan we van Afval naar Oogst.

De locaties zijn: I can change, MidWest, GWL-terrein, Wachterliedplantsoen, Zimmerhoeve, Stadsboerderij Osdorp, The Beach, Moestuinschool Noord, KIT/Tropentuin, Meevaart, Tuinen van Brasa, de Verbroederij, Anna's Tuin en Ruigte.

Toelichting

Wil je als locatie aansluiten en deel worden van de Afval naar Oogst community van Amsterdamse buurt-groen plekken die buurtcomposteren, neem dan contact met ons op. Vanaf half augustus kunnen er 11 nieuwe locaties aansluiten. Misschien kan je dan op zaterdag 23 september al meedoen met het gezamenlijke Afval naar Oogst feest op alle locaties.

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Binnen in een paar in elke wijk van Amsterdam volop mogelijkheden om samen met buurtbewoners je groente- en fruitafval te composteren.
Lopend
Illustration
 
Documenten
Deel dit: