Activiteit

Prijsuitreiking microbos-wedstrijd

dinsdag 26 november 2019   |   19:00 - 21:00 uur   |   Odensehuis, ingang via de...

Dinsdag 26 november is het zover! De gelukkige winnaars van onze microboswedstrijd worden bekend gemaakt. Dit gebeurd tijdens een feestelijke avond in het Odensehuis aan het Olympiaplein. Iedereen is welkom, dus ook als je niet hebt deelgenomen aan de wedstrijd. Naast het genieten van lekkere hapjes en drankjes kun je de winnaars toejuichen als zij hun prijzen ontvangen.

Pak die kans voor je (school)tuin!
Achter de schermen zijn de juryleden momenteel nog bezig met het beoordelen van de inzendingen. Deze kunnen nog tot vrijdag 22 november ingestuurd worden. Dus als je graag een ieniemienie bos zou willen voor je eigen tuin of die van je school, kom dan nog snel in actie.

Het mooie is: je maakt namelijk nog steeds veel kans om een Tuiny Forest pakket (ter waarde van €169,95), te winnen. Tot nu toe hebben we nog geen enkele inzending onvangen van een individuele tuinbezitter. En de inzendingen voor de categorie ‘plek voor kinderen, bij school, sportterrein of speelplaats’ komen eigenlijk niet in aanmerking omdat zij van buiten Amsterdam zijn. Daarom hopen we nog steeds op Amsterdamse deelnemers.

Dus, waaghalzen en durfals, gun je speelplaats of tuin een microbos en stuur alsnog snel je inzending in! Misschien kun je dan jezelf toejuigen de 26ste. 

Locatie en tijd
Van 19:00 – 21:00 uur in het Odensehuis, ingang via de steeg tussen Olympiaplein 58-60.

Het bekendmaken van de winnaars begint om 19:30 uur en zal ongeveer 30 minuten duren. We sluiten af met hapjes en drankjes.

Tot dinsdagavond!

kosten gratis
locatie Odensehuis, ingang via de steeg tussen Olympiaplein 58-60