Activiteit

Geneeskrachtige kruiden voor spieren & gewrichtsklachten

zaterdag 3 oktober 2020 , 13:00 - 16:30 uur

Ook dit jaar zullen er weer een aantal Kruidenworkshops worden georganiseerd in het leslokaal bij de “stichting Beelease” in samenwerking met Gerry Boots, natuurgeneeskundig.

De laatste workshop van 2020 zal plaatsvinden op 3 oktober 2020, met als thema: “Geneeskrachtige kruiden voor spieren & gewrichtsklachten”

Spieren en gewrichten zijn belangrijk in ons dagelijks functioneren. Bij het opstaan, vastpakken, lopen, tuinieren, fietsen of dansen, zijn we voor een groot deel afhankelijk van gewrichten zoals in de schouders, knieën, polsen en heupen.  Zolang deze soepel werken zijn wij ons vaak niet bewust van het belang. Maar het is niet vanzelfsprekend dat deze soepel blijven.  Spier- en gewrichtsklachten behoren tot de meest voorkomende gezondheidsproblemen die zich uiten in pijn, stijfheid en ontstekingen, waardoor het bewegen (ernstig) beperkt kan worden. Medicinale kruiden kunnen hierbij ondersteunen. In deze workshop staan we stil bij de verschillende kruiden die hierbij een rol kunnen spelen. Bovendien maken we een massage olie, kruidenstempels, een hooizak, magnesium olie en een “wonderzalf”.

De kosten van deze workshop zijn 25 euro inclusief alle lesmateriaal, koffie/kruidenthee en de gemaakte producten. Van dit bedrag gaat 5 euro naar de stichting Beelease voor het behoud van de bijen!

U kunt zich per e-mail opgeven bij:

Gerry Boots, Kruidenopzolder: info@kruidenopzolder.nl

Betaling dient vooraf te worden overgemaakt

Wij hebben er weer zin in!

Locatie
Noordoogst
Kosten toelichting
25 euro waarvan 5 euro voro de Stichting Beelease
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: