Activiteit

Stemmen bij WestBegroot help ons stemmen verzamelen De Buurt als LevenLab

ma 16 nov 2020 - ma 14 dec 2020   |   12:00 uur   |   De Kempenaeststudio, De...

De Buurt als LevensLab(oratorium)  -  All LIFE MATTERS!
help u mee dit plan te verwezenlijken? woont u in Stadsdeel West of kent u mensen van 12 jaar of ouder? vraag het op dit plan te stemmen https://westbegroot.amsterdam.nl/stemmen#ideaId-37837
DANK U WEL!!!

In 2021 starten we een LevensLab in Amsterdam-West.

De buurt is ons onderzoeksgebied, de buurtbewoners zijn de onderzoekers en de tuin van De Kempenaerstudio wordt het groene, educatieve en creatieve onderzoekscentrum.
We bouwen een CompostLab, WaterLab, GroeiLab en Bijen, Vlinder en VogelLab . We gaan composteren, water opvangen, uitzoeken welke soort grond, bloemen, planten of bomen bijdragen aan diversiteit en kleurrijkheid van onze natuurlijke medebuurtbewoners zoals wormen, bijen, vlinders en vogels. Door de buurt als 1 leefgebied te benaderen en te verbinden via gevel- en binnentuinen, balkons en daken ontstaat meer natuurlijke samenhang.

Het CreatiefGroenLab boort de creativiteit in de buurt aan.
Wat je talent ook is (timmeren, groene vingers, internetten, koffie zetten, filmen, muziek, noem maar op), we zetten het in om onze leefbaarheid en die van de natuurlijke medebuurtbewoners te verbeteren.

Ieder seizoen organiseert het LevensLab een ’groen’ kunst en cultuurevenement. Hier delen de onderzoekers ervaringen, leggen uit en nodigen uit tot meedoen. Met handen in de aarde, muziek, lezing, expositie, bouwen of gedicht enthousiasmeren we buurtbewoners en houden hen op de hoogte van de ontwikkelingen.

All Life Matters!
Door alles wat leeft mee te laten spelen, wordt het LevensLab een gezonde, groene en creatieve plek voor alle buurtbewoners!

Tussen 16 november en 14 december mogen de bewoners van het stadsdeel stemmen op alle buurtinitiatieven. wij hopen op 17 december te kunnen doorgeven dat het project doorgaat!

 

 

Meld je aan

Kosten
Gratis
Datum wo 18 november 2020
Gestart op
ma 16 november 2020
Beëindigd
ma 14 december 2020
Locatie
De Kempenaeststudio, De Kempenaerstraat 11-B, 1051 CJ Amsterdam
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
levenslab@gmail.com
Documenten

Meld je aan